logo

Немски Училища "Ерих Кестнер"

Детска градина | Основно училище | Езикова гимназия

Детската градина и Основното училище са в самостоятелна сграда с обширен, богато озеленен двор с площадки за игри и спорт.

 

Учениците са в просторни, светли и добре обзаведени класни стаи и кабинети. Децата от Началното училище разполагат с по две класни стаи – една за обучението по немски език и една за останалите дисциплини.

 

Учениците от Основното училище са на кабинетна система и ползват новооборудваните: Езиков кабинет за обучението по немски език, кабинети по английски и български, по математика и естествени науки.

 

На разположение на всички ученици са компютърна зала с интернет - достъп, музикален и физкултурен салони, кабинет по изобразително изкуство и много богата библиотека с книги на български и немски. Училището има собствена кухня, столова и бюфет и предлага на своите възпитаници разнообразна и здравословна храна.

 

Немски училища "Ерих Кестнер" разполагат с медицински кабинети, където за здравето на всички възпитаници се грижи квалифициран медицински екип.

Обучение

Училището съчетава успешно задължителната програма на МОН с интензивното изучаване на чужд език. Методиката на обучението по немски език е изготвена съвместно с германски учители и е съобразена със съвременните методи на преподаване. В програмата на основното училище се включват компютърно обучение от 1ви клас и английски като втори чужд език от 4ти клас.

прочетете повече


Директор на Основно училище

Лидия Василева  

ЛИДИЯ ВАСИЛЕВА
е директор на Основно училище "Ерих Кестнер" от 2021 година.

lidiavassileva@eks-bg.eu

 

прочетете повече


Материална база

Основно училище

Учениците са в просторни, светли и добре обзаведени класни стаи и кабинети.

прочетете повече


Учебни такси и отстъпки

Пълно описание на учебните такси в Основно училище "Ерих Кестнер", както и условията за финансови отстъпки.

прочетете повече


Документи за записване

Списък с необходимите документи за записване.

прочетете повече

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. За повече информация натиснете
Виж повече Съгласен съм